Lo vedo anche dal fatto che in cucina non ho troppa voglia di sperimentazione, di issarmi alta e pericolante in bilico su ricette ancora da scoprire, realizzare, testare. Credo proprio che la lunga lista stilata qualche tempo fà, dovrà attendere ancora un po per essere realizzata, perché oggi mi sono svegliata pensando a lui e al suo caldo e rassicurante "abbraccio".... quello del polpettone in brodo .
La ricetta è patrimonio della mia famiglia da svariate generazioni e come tale ve la rigiro integra e senza alcuna modifica così come è sempre was cooked and eaten ^ _ ^
La ricetta è patrimonio della mia famiglia da svariate generazioni e come tale ve la rigiro integra e senza alcuna modifica così come è sempre was cooked and eaten ^ _ ^
400 grams of minced - bread crumbs - a glass of milk (rather than less abundant) - 1 + 2 hard-boiled egg - walnut nutmeg - grated Parmesan - a slice of mortadella - a large sprig of parsley - salt - smells vegetable broth (carrots, celery, onion, tomato)
Soak the crumbs bread in milk for 10 minutes. When the bread has absorbed all the milk, squeeze it and put it in a large bowl add the mince, egg, Parmesan cheese, salt and nutmeg. Also add a slice of mortadella and chopped parsley, coarsely chopped. Mix well by working directly with your hands. Put the eggs in and tone up before then to give an egg-shaped meatloaf.
Meanwhile, make broth with celery, onion, carrot and a small tomato. Add water sufficiency in vegetable and nut. Place the meatloaf in the pot wrapped in thin gauze so that does not break during cooking. Boil for 40 minutes over medium / low and always covered.
Remove from pan to cool and cut into medium slices the meat loaf with a thin layer of mayonnaise, or better yet With a good green sauce.
I do not like too receive awards for the simple reason that I forget the San Antonio-style chains to keep them alive, so to thank those who gave it to me first of all, to turn it over in time acceptable, and so on. etc. .... But there are exceptions.
thank you very much for the sweet thought of these friends:
I do not like too receive awards for the simple reason that I forget the San Antonio-style chains to keep them alive, so to thank those who gave it to me first of all, to turn it over in time acceptable, and so on. etc. .... But there are exceptions.
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Sissi
Lisa
Rules premium sono 3
1) ringraziare chi ti ha donato il premio
2) raccontare sette cose di sé
3) passare ad altri dieci blog il premio ricevuto, anche se non ci si deve sentire assolutamente obbligati a continuare!
Lisa
Rules premium sono 3
1) ringraziare chi ti ha donato il premio
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Eccomi allora in sette pillole veloci:
- Adoro la mia famiglia (ma và...).
- Amo cucinare per i miei cari (ma dai non l'avrei mai detto...).
- Mi piace tutto ciò che può definirsi musica.
- Famiglia, sofa, popcorn box and here is my ideal night.
- If I put the finger in the pie is even better.
- I love good books.
- To Humor for any dish of gnocchi.
At this point I should mention that I will turn ten blog to the award, but I will not 'because I do not like lists and listine, so anyone who passes by these parties is going to take is welcome .. .
good start all week.
good start all week.
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